Ziggo is een van de grootste en bekendste telecom providers in Nederland. Ziggo biedt alles-in-1 pakketten en internetabonnementen aan, waarbij de focus ligt op het aanbieden van snel internet in heel Nederland.

Ziggo internet

Ziggo biedt verschillende internetabonnementen aan. Deze abonnementen hebben standaard een looptijd van twaalf maanden. Daarnaast ontvang je bij ieder internetabonnement een SmartWifi Modem.

Voor het afsluiten van een Ziggo internetabonnement hoef je alleen een keuze te maken tussen de maximale internetsnelheid die je wilt ontvangen. Uit welke internetsnelheden je kunt kiezen, is ook afhankelijkheid van je adres. Niet alle abonnementen zullen namelijk op elk adres beschikbaar zijn.

Vervolgens kun je ook verschillende opties aan je abonnement toevoegen, zoals een slimme wifi-versterker, extra SmartWifi pods of een Safe Online pakket. Vaak heb je hierbij ook nog verschillende mogelijkheden waar je tussen kunt kiezen.

Sluit snel en eenvoudig online een contract af bij Ziggo
logo Ziggo

Wil je een abonnement afsluiten bij Ziggo? Sluit zelf snel en eenvoudig online een Ziggo abonnement af (Officiële Selectra-partner).

Ziggo abonnement afsluiten

Ziggo alles-in-1

Het is ook mogelijk om je Ziggo internetabonnement uit te bereiden met televisie en/of vaste telefonie. Bij een Ziggo alles-in-1 abonnement kun je kiezen tussen verschillende televisieabonnementen die onderling verschillen in het aantal zenders en de functionaliteiten. Er wordt maar een vaste telefoon abonnement aangeboden.

Bij Ziggo televisie ontvang je een Next Mini en terugkijk televisie. Hoeveel dagen je kunt terugkijken, is afhankelijk van het abonnement. Daarnaast kun je extra Next Mini's en CI+ modules huren en extra zenderpakketten activeren.

Samenwerking Vodafone en Ziggo voor sim-only

Zelf biedt Ziggo geen mobiel abonnement aan. Ziggo heeft echter een samenwerking met Vodafone, waardoor je korting ontvangt op en twee keer zoveel data krijgt bij je Vodafone abonnement als je ook Ziggo internet of alles-in-1 hebt.

Met Ziggo contact opnemen

Bij vragen of problemen kun je de Ziggo klantenservice op een aantal verschillende manieren bereiken. In het overzicht hieronder zijn de belangrijkste Ziggo contactgegevens weergegeven.

Contactgegevens Ziggo klantenservice
ContactmethodeGegevens
Ziggo telefoonnummer als je met een vaste lijn van Ziggo belt1200
Ziggo telefoonnummer als je niet met een vaste lijn van Ziggo belt0900 1884
Ziggo telefoonnummer voor vragen over bestellingen0900 0730
Ziggo telefoonnummer voor servicevragen0900 1884
Ziggo telefoonnummer vanuit het buitenland+31 881 212 817

De Ziggo klantenservice is telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 20:00 op maandag t/m zondag.

Je kunt ook met de Ziggo klantenservice contact opnemen via de online chat op de website of in de klantenzone van Ziggo. Daarnaast beschikt Ziggo ook over een community waar klanten en specialisten elkaar hebben.

Adres Ziggo

Er zijn verspreid over Nederland een groot aantal winkels van Ziggo te vinden. Je kunt bij een van de Ziggo winkels bij jou in de buurt langs gaan met al je vragen of problemen.

Het hoofdkantoor van Ziggo bevindt zich in Utrecht. Vraag altijd even bij de Ziggo klantenservice na of het mogelijk is om op het kantoor langs te komen. Al het postverkeer gericht aan Ziggo kun je naar het volgende adres sturen.

Ziggo B.V.
Postbus 43048
3540 AA Utrecht

Inloggen bij de Ziggo klantenzone en app

Alle klanten van Ziggo hebben toegang tot de online klantenzone en applicatie van deze provider. De Ziggo klantenzone en app zijn gratis te gebruiken en bieden je inzicht in onder andere je verbruik, betalingen en je persoonlijke gegevens. Hierdoor is het makkelijker om je Ziggo abonnement te beheren.

Wil je bij Mijn Ziggo inloggen?

Inloggen bij de Mijn Ziggo klantenzone kan via de Ziggo inlogpagina.

Bij Ziggo klant worden

Als je overtuigd bent van een Ziggo abonnement of pakket, kun je via de Ziggo website of in een Ziggo winkel een contract afsluiten. Kijk wel eerst de voorwaarden in je huidige contract na, zodat je weet of je kosteloos kunt overstappen of niet.

je kunt tijdens het bestelproces aangeven dat je gebruik wilt maken van de overstapservice. Wanneer je dit doet, zal Ziggo je huidige abonnement voor je opzeggen. Sluit je een alles-in-1 abonnement af met vaste telefonie, dan kun je bovendien aangeven dat je jouw huidige nummer wilt behouden.

Sluit snel en eenvoudig online een contract af bij Ziggo
logo Ziggo

Wil je een abonnement afsluiten bij Ziggo? Sluit zelf snel en eenvoudig online een Ziggo abonnement af (Officiële Selectra-partner).

Ziggo abonnement afsluiten

Abonnement van Ziggo opzeggen

Ben je niet tevreden met je Ziggo abonnement en wil je het abonnement opzeggen? Als je overstapt naar een andere telecom provider en je geeft aan dat je gebruik wilt maken van de overstapservice, zal je nieuwe provider je abonnement bij Ziggo opzeggen.

Zelf je abonnement van Ziggo opzeggen, doe je door telefonisch met Ziggo contact op te nemen of door het online contactformulier in te vullen. Let hierbij wel eerst op de looptijd van je contract, om te voorkomen dat je de resterende maanden van je abonnement alsnog moet betalen.

Bekijk alle artikelen over Ziggo

Sluit een Ziggo abonnement af

Sluit een Ziggo abonnement af

Sluit snel en eenvoudig online een abonnement bij Ziggo af.