De van oorsprong Belgische telecom provider edpnet is al lange tijd actief op de Nederlandse telecommarkt. edpnet biedt in Nederland internetabonnementen aan tegen voordelige prijzen waarbij men gratis een vaste telefoon abonnement kan activeren.

edpnet internet

Je hebt de keuze tussen verschillende edpnet internet abonnementen, waarbij je dient te kiezen voor een abonnement via het kabel- of glasvezelnetwerk van KPN. Daarnaast dien je ook een keuze te maken voor de gewenste, maximale internetsnelheid.

Bij edpnet is de modem niet inbegrepen in het abonnement, deze zul je nog los aan moeten schaffen. Dat kan via edpnet, maar is niet verplicht.

Aan het internetabonnement kun je gratis een vaste telefoon abonnement toevoegen. Bij dit abonnement betaal je tegen zeer voordelige tarieven naar vaste en mobiele lijnen.

Met edpnet contact opnemen

Bij vragen of problemen kun je de edpnet klantenservice op een aantal verschillende manieren bereiken. In het overzicht hieronder zijn de belangrijkste edpnet contactgegevens weergegeven.

Contactgegevens edpnet klantenservice
ContactmethodeGegevens
edpnet telefoonnummer020 712 9400
edpnet mailOnline contactformulier

De klantenservice van edpnet is telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur op maandag t/m vrijdag.

Buiten de openingsuren is het ook mogelijk om in te loggen in de online klantenzone, een bericht achter te laten in de chat op de contactpagina van edpnet, het online contactformulier in te vullen of via sociale media met edpnet contact op te nemen.

Adres edpnet

Het hoofdkantoor van edpnet Nederland is gevestigd in Lelystad. Hoewel het niet mogelijk is hier langs te gaan, kun je wel al je postverkeer gericht aan edpnet hierheen sturen:

EDPNET Netherlands B.V.
Zilverparkkade 2
8232 WJ Lelystad

Inloggen bij de edpnet klantenzone en app

Alle klanten van edpnet hebben toegang tot de online klantenzone en applicatie van deze provider. De My edpnet klantenzone en app zijn gratis te gebruiken en bieden je inzicht in onder andere je verbruik, betalingen en je persoonlijke gegevens. Hierdoor is het makkelijker om je edpnet abonnement te beheren.

Wil je bij My edpnet inloggen?

Inloggen bij de My edpnet klantenzone kan via de edpnet inlogpagina.

Bij edpnet klant worden

Als je overtuigd bent van een edpnet abonnement, kun je eenvoudig bij hen klant worden. Je hoeft hiervoor enkel naar de edpnet website te gaan. Kijk wel eerst de voorwaarden in je huidige contract na, zodat je weet of je kosteloos kunt overstappen of niet.

Bij het afsluiten van edpnet kan je aangeven dat jouw nieuwe abonnement ter vervanging is van een ander internetabonnement. edpnet zal dan zorgen dat de overstap voor jou geregeld wordt.

Abonnement van edpnet opzeggen

Ben je niet tevreden met je edpnet abonnement en wil je het abonnement opzeggen? Als je overstapt naar een andere telecom provider, kun je aangeven dat je gebruik wilt maken van de overstapservice, waarna je nieuwe aanbieder jouw abonnement bij edpnet opzegt.

Als je niet van deze service gebruik wilt maken, moet je zelf edpnet opzeggen. Je doet dit per mail naar [email protected], door een ticket aan te maken in My edpnet of per post. Let hierbij wel eerst op de looptijd van je contract, om te voorkomen dat je de resterende maanden van je abonnement alsnog moet betalen.

Meer artikelen over Edpnet