Ben is een telecom provider die al lange tijd actief is op de Nederlandse telecommarkt. In 1999 trad Ben toe tot de mobiele markt, waar het ondertussen deel uitmaakt van Odido. Ben focust zich tegenwoordig op flexibele en duidelijke sim-only tarieven.

Ben sim-only

Je kunt zelf je Ben sim-only abonnement samenstellen, waarbij je een aantal keuzes dient te maken:

  • De looptijd van het contract.
  • Het soort abonnement: enkel belminuten of ook mobiel internet?
  • De hoeveelheid belminuten en sms'en.
  • De hoeveelheid data.
  • Het netwerk: 4G of 5G.

Het is bij Ben ook mogelijk om een telefoon aan te schaffen in combinatie met een mobiel abonnement. In dit geval zul je maandelijks een vast bedrag betalen voor het afbetalen van je telefoon. Hoeveel dit bedraagt, en hoeveel je dus al vooraf voor je telefoon betaalt, bepaal je zelf.

Klantenvoordeel Ben

Wanneer je minimaal twee Ben sim-only abonnementen of een Ben sim-only abonnement en een Odido internet (en televisie) abonnement op hetzelfde adres hebt afgesloten, kun je genieten van klantvoordeel.

Wanneer je in aanmerking komt voor het klantvoordeel, zul je extra data ontvangen op je sim-only abonnement van Ben (enkel als dat abonnement data bevat) en ontvang je korting op je Odido internet (en televisie) abonnement.

Met Ben contact opnemen

Bij vragen of problemen kun je de Ben klantenservice op een aantal verschillende manieren bereiken. In het overzicht hieronder zijn de belangrijkste contactgegevens van de Ben klantenservice weergegeven.

Contactgegevens Ben klantenservice
ContactmethodeGegevens
Ben telefoonnummer met je Ben nummer1200
Ben telefoonnummer met een ander nummer0900 04 01 405
Ben telefoonnummer vanuit het buitenland+316 2400 1405

De klantenservice van Ben is telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 17:00 op maandag t/m vrijdag.

Je kunt ook van 8:00 tot 21:00 op maandag t/m vrijdag, van 10:00 tot 18:00 op zaterdag en van 10:00 tot 16:00 op zondag via de online chat of sociale media met Ben contact opnemen.

Buiten de openingsuren is het ook mogelijk om in te loggen in de online klantenzone.

Adres Ben

Ben is gevestigd in Den Haag. Neem altijd eerst met de klantendienst contact op voor de mogelijkheden om op kantoor langs te komen. Al het postverkeer gericht aan Ben kun je ook naar dit adres sturen.

Odido Netherlands B.V.
Waldorpstraat 60
2521 CC Den Haag

Inloggen bij de Ben klantenzone en app

Alle klanten van Ben hebben toegang tot de online klantenzone en applicatie van deze provider. De Ik Ben klantenzone en app zijn gratis te gebruiken en bieden je inzicht in onder andere je verbruik, betalingen en je persoonlijke gegevens. Hierdoor is het makkelijker om je Ben abonnement te beheren.

Wil je bij Ik Ben inloggen?

Inloggen bij de Ik Ben klantenzone kan via de Ben inlogpagina.

Bij Ben klant worden

Als je overtuigd bent van een Ben abonnement, kun je eenvoudig bij hen klant worden. Je hoeft hiervoor enkel naar de Ben website te gaan. Kijk wel eerst de voorwaarden in je huidige contract na, zodat je weet of je kosteloos kunt overstappen of niet.

Bij het afsluiten van Ben kan je aangeven dat je jouw huidige nummer wilt behouden. Ben zal dan zorgen dat de overstap voor jou geregeld wordt en dat je oude abonnement opgezegd wordt.

Abonnement van Ben opzeggen

Ben je niet tevreden met je Ben abonnement en wil je het abonnement opzeggen? Als je overstapt naar een andere telecom provider en je wilt je huidige nummer behouden, hoef je niet zelf je abonnement bij Ben op te zeggen.

Als je aangeeft dat je wilt overstappen met nummerbehoud, zal je nieuwe provider je abonnement bij Ben opzeggen. Als je wilt overstappen zonder nummerbehoud, moet je zelf je abonnement van Ben opzeggen.

Zelf je abonnement van Ben opzeggen doe je door Ben te bellen op 0800 02 31 263 of door gebruik te maken van het online contactformulier. Let hierbij wel eerst op de looptijd van je contract, om te voorkomen dat je de resterende maanden van je abonnement alsnog moet betalen.