KPN is een van de grootste, oudste en bekendste telecom providers in Nederland. KPN biedt alles-in-1 pakketten, internetabonnementen en sim-only abonnementen aan, waarbij de focus ligt op het aanbieden van stabiel, snel, veilig, sociaal en groen internet in heel Nederland.

KPN internet

KPN biedt verschillende internetabonnementen aan, waarbij de prijs afhangt van de snelheid waarvoor je kiest. Je dient bovendien zelf een keuze te maken voor de looptijd van je contract. Daarnaast krijg je vanuit KPN een modem in bruikleen.

Daarbij moet wel gezegd worden dat niet alle abonnementen op alle adressen beschikbaar zijn, je bent hiervoor afhankelijk van de mogelijkheid om een KPN-netwerkaansluiting te hebben voor VDSL en glasvezel.

KPN alles-in-1

Het is ook mogelijk om je KPN internetabonnement uit te bereiden met televisie en/of vaste telefonie. Je kunt er alleen voor kiezen om bij een KPN alles-in-1 abonnement televisie en/of vaste telefonie te activeren, je kunt niet kiezen tussen verschillende abonnementen.

Wel is het mogelijk om bij zowel televisie als bij vaste telefonie verschillende opties te activeren, zoals extra tv-boxen, de mogelijkheid voor opnemen, extra tv-pakketten en de mogelijkheid om onbeperkt te bellen in Nederland en/of Europa.

KPN mobiel

Bij KPN heb je de keuze tussen verschillende mobiele abonnementen:

  • KPN sim-only: Enkel een mobiel abonnement die je zelf tot op zekere hoogte kan samenstellen op basis van de hoeveelheid belminuten en sms'en, hoeveelheid data, de looptijd van je contract en het soort simkaart.
  • KPN sim-only met internet en eventueel televisie: Combineer je KPN sim-only abonnement met een KPN internet en televisie abonnement en geniet van kortingen op je pakket.
  • KPN kids sim: Een mobiel abonnement geschikt voor kinderen die je enkel kan afsluiten als je al een KPN mobiel abonnement op jouw adres hebt.
  • KPN mobiel met telefoon: Combineer je KPN mobiel abonnement met een telefoon, waarbij je maandelijks een vast bedrag betaalt voor het afbetalen van je telefoon.

Voor zzp'ers en bedrijven heeft KPN een apart aanbod. Het zakelijk aanbod van KPN bevat internetabonnementen, sim-only abonnementen en packs waardoor je ook televisie en vaste telefonie kunt afsluiten.

KPN biedt verschillende abonnementen aan, die perfect aansluiten op de verschillende groottes van bedrijven. Zo kunnen zowel zzp'ers met een (thuis)kantoor als middel- en kleine bedrijven als grote bedrijven een perfect abonnement bij KPN vinden.

Sluit snel en eenvoudig online een zakelijk contract af bij KPN
logo {{ parameter.0 }}

Wil je een zakelijk abonnement afsluiten bij KPN? Sluit zelf snel en eenvoudig online een zakelijk KPN abonnement af (Officiële Selectra-partner).

Zakelijk internet OF Zakelijk sim-only

Met de KPN klantenservice contact opnemen

Bij vragen of problemen kun je de KPN klantenservice op een aantal verschillende manieren bereiken. In het overzicht hieronder zijn de belangrijkste KPN contactgegevens weergegeven.

Contactgegevens KPN klantenservice
ContactmethodeGegevens
KPN telefoonnummer0800 0402
KPN telefoonnummer vanuit het buitenland+31 6 1200 1200

De KPN klantenservice is telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 16:00 op maandag t/m vrijdag en van 8:00 tot 17:00 op zaterdag. Bij een storing of diefstal van je toestel, kun je 24/7 de klantenservice bellen.

Je kunt ook met de KPN klantenservice contact opnemen via de online chat op de website of via het forum van KPN. In het forum kunnen klanten van KPN elkaar helpen met hun vragen en problemen.

Adres KPN

Er zijn verspreid over Nederland een groot aantal winkels van KPN te vinden. Je kunt bij een van de KPN winkels bij jou in de buurt langs gaan met al je vragen of problemen.

Het bezoekadres van KPN bevindt zich in Rotterdam.

KPN B.V.
Wilhelminakade 123
3072 AP Rotterdam

Al het postverkeer gericht aan KPN dien je naar de volgende postbus te sturen:

KPN B.V.
Postbus 30000
2500 GA Den Haag

Inloggen bij de KPN klantenzone en app

Alle klanten van KPN hebben toegang tot de online klantenzone en applicatie van deze provider. De KPN klantenzone en app zijn gratis te gebruiken en bieden je inzicht in onder andere je verbruik, betalingen en je persoonlijke gegevens. Hierdoor is het makkelijker om je KPN abonnement te beheren.

Wil je bij MijnKPN inloggen?

Inloggen bij de MijnKPN klantenzone kan via de KPN inlogpagina.

Bij KPN klant worden

Als je overtuigd bent van een KPN abonnement of pakket, kun je via de KPN website of in een KPN winkel een contract afsluiten. Kijk wel eerst de voorwaarden in je huidige contract na, zodat je weet of je kosteloos kunt overstappen of niet.

je kunt tijdens het bestelproces aangeven dat je gebruik wilt maken van de overstapservice. Wanneer je dit doet, zal KPN je huidige abonnement voor je opzeggen. Sluit je een alles-in-1 abonnement af met vaste telefonie of een sim-only abonnement, dan kun je bovendien aangeven dat je jouw huidige nummer wilt behouden.

Abonnement van KPN opzeggen

Ben je niet tevreden met je KPN abonnement en wil je het abonnement opzeggen? Als je overstapt naar een andere telecom provider en je geeft aan dat je gebruik wilt maken van de overstapservice of dat je jouw huidige nummer wilt behouden, zal je nieuwe provider je abonnement bij KPN opzeggen.

Zelf je abonnement van KPN opzeggen, doe je door telefonisch met KPN contact op te nemen. Let hierbij wel eerst op de looptijd van je contract, om te voorkomen dat je de resterende maanden van je abonnement alsnog moet betalen.

Meer artikelen over KPN