De telecom provider Simyo biedt sim-only en prepaid kaarten aan via het netwerk van KPN. Hierbij focussen zij zich op het aanbieden van eenvoudig te begrijpen en goed geprijsde abonnementen. Ontdek hier meer over Simyo en diens contactgegevens.

Simyo sim-only

Je kunt bij Simyo tot op zekere hoogte zelf je sim-only abonnement samenstellen. Voor het afsluiten van een Simyo sim-only abonnement dien jij namelijk te kiezen tussen:

  • De hoeveelheid data in je abonnement.
  • De hoeveelheid belminuten en sms'en in je abonnement.
  • De looptijd van je contract.
  • De simkaart (fysieke simkaart of een eSIM).

Het is bij Simyo ook mogelijk om tegelijkertijd met het afsluiten van je sim-only abonnement en nieuwe telefoon te kopen. Je betaalt in dit geval maandelijks een specifiek bedrag voor je telefoon, waardoor je tijdens de looptijd van je contract je telefoon afbetaalt.

Simyo prepaid

Als je liever niet aan een contract vast zit, kun je bij Simyo ook een prepaid kaart aanschaffen. Je dient hierbij beltegoed aan te schaffen, waarna je kunt bellen, internetten en sms'en totdat je door je beltegoed heen bent. Op dit moment moet je de prepaid kaart herladen.

Je kunt bij Simyo verschillende internetbundels aanschaffen, waardoor je tegen relatief goedkopere tarieven een bepaalde hoeveelheid mobiel internet aanschaft.

Is een sim-only abonnement of prepaid beter voor mij?

Het is aan te raden om voor jezelf goed na te gaan of sim-only of een prepaid kaart beter is. Als je veel belt, sms't of internet, is een abonnement over het algemeen de betere keuze. Als je slechts sporadisch belt, sms't of internet, kun je wellicht beter een prepaid kaart aanschaffen.

Bonussen bij je Simyo abonnement

Als je momenteel al over een internetabonnement van KPN beschikt, zul je twee keer zoveel mobiel internet, belminuten en sms'en ontvangen bij je Simyo sim-only abonnement.

Ken jij daarnaast iemand die momenteel al klant is bij Simyo? Dan zullen zowel jij als de bekende van jou €10 (bij een sim-only abonnement) of €5 (bij een prepaid kaart) terugkrijgen. Je hoeft hiervoor enkel op de bestelpagina van een Simyo abonnement het telefoonnummer in te vullen.

Met Simyo contact opnemen

Bij vragen of problemen kun je de Simyo klantenservice op een aantal verschillende manieren bereiken. In het overzicht hieronder zijn de belangrijkste Simyo contactgegevens weergegeven.

Contactgegevens Simyo klantendienst
ContactmethodeGegevens
Simyo telefoonnummer met een Simyo nummer1200
Simyo telefoonnummer zonder een Simyo nummer0800 8007
Simyo telefoonnummer vanuit het buitenland+31 20 200 3007
Simyo WhatsApp+31 6 5100 0054
Simyo e-mail[email protected]

De klantenservice van Simyo is telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:30 op maandag t/m vrijdag.

Buiten de openingsuren is het ook mogelijk om in te loggen in de online klantenzone, een bericht achter te laten in de chat op de website van Simyo of via hun Facebook, of door gebruik te maken van het forum van Simyo.

Adres Simyo

Simyo is gevestigd in Amsterdam. Het adres van het hoofdadres is echter niet hetzelfde adres als waar je de post gericht aan Simyo naar toe kunt sturen.

Simyo klantenservice
Postbus 58800
1040 JA Amsterdam

Inloggen bij de Simyo klantenzone en app

Alle klanten van Simyo hebben toegang tot de online klantenzone en applicatie van deze provider. De Mijn Simyo klantenzone en app zijn gratis te gebruiken en bieden je inzicht in onder andere je verbruik, betalingen en je persoonlijke gegevens. Hierdoor is het makkelijker om je Simyo abonnement te beheren.

Wil je bij Mijn Simyo inloggen?

Inloggen bij de Mijn Simyo klantenzone kan via de Simyo inlogpagina.

Bij Simyo klant worden

Als je overtuigd bent van een Simyo abonnement of prepaid kaart, kun je eenvoudig bij hen klant worden. Je hoeft hiervoor enkel naar de Simyo website te gaan. Kijk wel eerst de voorwaarden in je huidige contract na, zodat je weet of je kosteloos kunt overstappen.

Bij het afsluiten van Simyo kan je aangeven dat je jouw huidige nummer wilt behouden. Simyo zal dan zorgen dat de overstap voor jou geregeld wordt en dat je huidige abonnement voor je opgezegd wordt.

Abonnement van Simyo opzeggen

Ben je niet tevreden met je Simyo abonnement en wil je het abonnement opzeggen? Als je overstapt naar een andere telecom provider en je wilt je huidige nummer behouden, zal je nieuwe provider je abonnement bij Simyo opzeggen.

Wil je niet veranderen van telecom provider of overstappen met nummerbehoud? Zelf je Simyo abonnement opzeggen doe je via Mijn Simyo. Let hierbij wel eerst op de looptijd van je contract, om te voorkomen dat je de resterende maanden van je abonnement alsnog moet betalen.

Meer artikelen over Simyo