Youfone is een Nederlandse telecomaanbieder die al sinds 2008 actief is op de Nederlandse telecommarkt, inmiddels ook een zakelijk aanbod heeft en ook actief is in België. Het is bij Youfone mogelijk om sim-only en internetabonnementen af te sluiten, maar je kunt bij hen ook terecht voor alles-in-1 pakketten.

Ieder Youfone abonnement

Door Youfone worden er verschillende abonnementen en pakketten aangeboden. Zo is het bij hen mogelijk om een sim-only of internetabonnementen af te sluiten, maar kun je ook bij Youfone terecht voor een alles-in-1 pakket.

Voor een Youfone alles-in-1 pakket heb je de keuze tussen verschillende diensten:

 • Internet en mobiele telefonie: Je hebt de keuze tussen verschillende internet- en sim-only abonnementen.
 • Internet en televisie: Je hebt de keuze tussen verschillende internet- en televisie-abonnementen.
 • Internet en vaste telefonie: Je hebt de keuze tussen verschillende internetabonnementen.
 • Internet, mobiele telefonie en televisie: Je hebt de keuze tussen verschillende internet-, televisie- en sim-only abonnementen.
 • Internet, mobiele telefonie en vaste telefonie: Je hebt de keuze tussen verschillende internet- en sim-only abonnementen.
 • Internet, televisie en vaste telefonie: Je hebt de keuze tussen verschillende internet- en televisie-abonnementen.
 • Internet, mobiele telefonie, televisie en vaste telefonie: Je hebt de keuze tussen verschillende internet-, televisie- en sim-only abonnementen.

Hoewel er maar een vaste telefoonabonnement aangeboden wordt, is het wel mogelijk om enkele opties te activeren. Zo kun je het abonnement aanpassen zodat die perfect bij jouw belgedrag past.

Als je een alles-in-1 pakket combineert met mobiele telefonie, kun je genieten van verschillende voordelen. Enkele voordelen zijn:

 • Extra mobiel internet
 • Een dataplafond
 • ESPN Compleet

Youfone sim-only

Wanneer je een Youfone sim-only abonnement wilt afsluiten, dien je voor jezelf een aantal beslissingen te maken. Je kunt namelijk tot op zekere hoogte zelf je abonnement samenstellen.

 • Hoeveel mobiel internet heb je nodig?
 • Hoeveel belminuten en sms'en heb je nodig?
 • Hoelang wil je dat de looptijd van je abonnement is?

Youfone internet

Het is bij Youfone mogelijk om zowel internetabonnementen gebruikmakende van het kabelnetwerk als van het glasvezelnetwerk af te sluiten. Hiervoor maakt Youfone gebruik van het netwerk van KPN, waardoor het dus belangrijk is dat één van deze twee KPN-netwerken beschikbaar is op jouw adres.

Er worden meerdere Youfone internet abonnementen aangeboden, waarbij het verschil voortkomt uit de maximale internetsnelheid. Je zult dus voor jezelf moeten bepalen welke internetsnelheid jij nodig hebt thuis. Bij alle internetabonnementen is een gratis wifi-modem inbegrepen.

Met Youfone contact opnemen

Bij vragen of problemen kun je de Youfone klantenservice op een aantal verschillende manieren bereiken. In het overzicht hieronder zijn de belangrijkste Youfone contactgegevens weergegeven.

Contactgegevens Youfone klantendienst
ContactmethodeGegevens
Youfone telefoonnummer als klant1200
Youfone telefoonnummer als je nog geen klant bent0800 222 9222
Youfone e-mailadres[email protected]

De klantenservice van Youfone is telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 20:00 op maandag t/m vrijdag.

Je kunt ook met de Youfone klantenservice chatten. De openingsuren van de chat zijn van 10:00 - 17:00 op maandag t/m zaterdag.

Buiten de openingsuren is het ook mogelijk om in te loggen in de online klantenzone.

Adres Youfone

Hoewel Youfone zelf gevestigd is op Weena 505 in Rotterdam, dien je al je briefverkeer gericht aan Youfone naar een ander adres te sturen.

Youfone
Postbus 23441
3001 KK Rotterdam

Inloggen bij de Youfone klantenzone en app

Alle klanten van Youfone hebben toegang tot de online klantenzone en applicatie van deze provider. De MyYoufone klantenzone en app zijn gratis te gebruiken en bieden je inzicht in onder andere je verbruik, betalingen en je persoonlijke gegevens. Hierdoor is het makkelijker om je Youfone abonnement te beheren.

Wil je bij MyYoufone inloggen?

Inloggen bij de MyYoufone klantenzone kan via de Youfone inlogpagina.

Bij Youfone klant worden

Als je overtuigd bent van een Youfone abonnement, kun je eenvoudig bij hen klant worden. Je hoeft hiervoor enkel naar de Youfone website te gaan. Kijk wel eerst de voorwaarden in je huidige contract na, zodat je weet of je kosteloos kunt overstappen of niet.

Bij het afsluiten van Youfone sim-only kan je aangeven dat je jouw huidige nummer wilt behouden. Sluit je een Youfone internetabonnement of alles-in-1 pakket af, dan kun je gebruik maken van de overstapservice. In beide gevallen zal Youfone ervoor zorgen dat de overstap voor jou geregeld wordt.

Abonnement van Youfone opzeggen

Ben je niet tevreden met je Youfone abonnement en wil je het abonnement opzeggen? Als je overstapt naar een andere telecom provider en je wilt je huidige nummer behouden, hoef je niet zelf je abonnement bij Youfone op te zeggen.

Als je aangeeft dat je wilt overstappen met nummerbehoud, zal je nieuwe provider je abonnement bij Youfone opzeggen. Als je wilt overstappen zonder nummerbehoud, moet je zelf Youfone opzeggen.

Wanneer je voor een internetabonnement of alles-in-één pakket naar een andere telecomaanbieder overstapt, kun je in veel gevallen aangeven dat je gebruik wilt maken van de overstapservice. Je nieuwe provider zal dan je abonnement bij Youfone opzeggen en zorgen dat je geen enkel moment zonder internet en televisie zit of dubbel betaalt.

Zelf je abonnement van Youfone opzeggen doe je door met Youfone contact op te nemen. Let hierbij wel eerst op de looptijd van je contract, om te voorkomen dat je de resterende maanden van je abonnement alsnog moet betalen.

Meer artikelen over Youfone