Vodafone is een van de grootste sim-only aanbieders van Nederland. Vodafone Nederland maakt deelt uit van de internationale Vodafone Group, die actief is in Europa en Afrika. Daarnaast maken ze deel uit van VodafoneZiggo, een joint venture van Liberty Global en de Vodafone Group, voor het aanleggen van hun mobiele netwerken in Nederland.

Elk Vodafone abonnement

Je hebt de keuze tussen verschillende Vodafone mobiel abonnementen, waarbij je een abonnement moet kiezen die op basis van de hoeveelheid data en belminuten het beste bij je persoonlijke situatie past. Daarnaast kies je een looptijd van je abonnement.

Vodafone sim only abonnementen
Abonnement Voorwaarden Prijs
Vodafone
Start M
Mobiel internet: 3 GB
Belminuten: 150 belminuten
Sms'en: Onbeperkt
Netwerk: 5G
Roaming: 3 GB
Looptijd: 24 maanden
€15,00
Online afsluiten
Vodafone
Start XL
Mobiel internet: 12 GB
Belminuten: 150 belminuten
Sms'en: Onbeperkt
Netwerk: 5G
Roaming: 12 GB
Looptijd: 24 maanden
€20,00
Online afsluiten
Vodafone
Red
Mobiel internet: 20 GB
Belminuten: Onbeperkt
Sms'en: Onbeperkt
Netwerk: 5G
Roaming: 20 GB
Looptijd: 24 maanden
€27,50
Online afsluiten
Vodafone
Red Together
Mobiel internet: 50 GB
Belminuten: Onbeperkt
Sms'en: Onbeperkt
Netwerk: 5G
Roaming: 40 GB
Looptijd: 24 maanden
€30,00
Online afsluiten
Vodafone
Red Unlimited
Mobiel internet: Onbeperkt
Belminuten: Onbeperkt
Sms'en: Onbeperkt
Netwerk: 5G
Roaming: 40 GB
Looptijd: 24 maanden
€32,50
Online afsluiten

Huidige prijzen op 16/07/2024

Het is bij Vodafone ook mogelijk om een telefoon aan te schaffen in combinatie met een mobiel abonnement. In dit geval zul je maandelijks een vast bedrag betalen voor het afbetalen van je telefoon. Hoeveel dit bedraagt, en hoeveel je dus al vooraf voor je telefoon betaalt, bepaal je zelf.

Sluit snel en eenvoudig online een contract af bij Vodafone
logo Vodafone

Wil je een abonnement afsluiten bij Vodafone? Sluit zelf snel en eenvoudig online een Vodafone abonnement af (Officiële Selectra-partner).

Vodafone abonnement afsluiten

Samenwerking Ziggo en Vodafone voor internet

Zelf biedt Vodafone geen internetabonnement aan. Vodafone heeft echter een samenwerking met Ziggo, waardoor je korting ontvangt op en twee keer zoveel data krijgt bij je Vodafone abonnement als je ook een Ziggo internet hebt.

Bovendien ontvang je ook een Safe Online XL-pakket en mag je een extra tv-pakket aan je Ziggo abonnement toevoegen als je het abonnement combineert met een Vodafone abonnement.

Vodafone prepaid

Als je liever niet aan een abonnement vast zit, kun je ook gebruik maken van een prepaid kaart. Hierbij dien je via de website van Vodafone een simkaart te bestellen, waar je vervolgens tegoed op zet. Je kunt daarna bellen, sms'en en internetten tot je door je tegoed heen bent. Wanneer dit het geval is, moet je jouw prepaid kaart opladen.

Bovendien kun je Vodafone prepaid verschillende bundels extra activeren, waardoor je tijdelijk meer belminuten, sms'en of data ontvangt. Er zijn een groot aantal verschillende bundels beschikbaar bij Vodafone:

  • Vodafone data bundels met enkel mobiel internet.
  • Vodafone belbundels met enkel belminuten.
  • Vodafone bel- en sms-bundels met belminuten en sms'en.
  • Vodafone buitenlandbundels om voordelig te kunnen bellen naar andere landen.
  • Vodafone dag- of weekbundels met data, belminuten en sms'en.

Is Vodafone sim-only of prepaid beter voor mij?

Het is aan te raden om voor jezelf goed na te gaan of sim-only of een prepaid kaart beter is. Als je veel belt, sms't of internet, is een abonnement over het algemeen de betere keuze. Als je slechts sporadisch belt, sms't of internet, kun je wellicht beter een prepaid kaart aanschaffen.

Met Vodafone contact opnemen

Bij vragen of problemen kun je de Vodafone klantenservice op een aantal verschillende manieren bereiken. In het overzicht hieronder zijn de belangrijkste Vodafone contactgegevens weergegeven.

Contactgegevens Vodafone klantendienst
ContactmethodeGegevens
Vodafone telefoonnummer als klant1200
Vodafone telefoonnummer voor vragen of je abonnement of prepaid kaart0800 0094
Vodafone telefoonnummer voor vragen over bestellingen0800 0560
Vodafone telefoonnummer vanuit het buitenland+31 6 54 50 01 00

De klantenservice van Vodafone is telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 20:00 op maandag t/m vrijdag en van 8:00 tot 18:00 op zaterdag.

Buiten de openingsuren is het ook mogelijk om in te loggen in de online klantenzone, een bericht achter te laten in de chat op de contactpagina, Facebook of Twitter van Vodafone of om gebruik te maken van de Vodafone community.

Adres Vodafone

Vodafone heeft geen kantoor in Nederland waarbij je langs kunt gaan. Wel beschikken ze over een postbus waar je al je briefverkeer gericht aan Vodafone naartoe kunt sturen.

Vodafone
Postbus 1500
6201 BM Maastricht

Daarnaast beschikt Vodafone over een groot aantal winkels verspreid over het gehele land. Het is ook altijd mogelijk om met je vragen of problemen bij een van de Vodafone winkels langs te gaan.

Inloggen bij de Vodafone klantenzone en app

Alle klanten van Vodafone hebben toegang tot de online klantenzone en applicatie van deze provider. De My Vodafone klantenzone en app zijn gratis te gebruiken en bieden je inzicht in onder andere je verbruik, betalingen en je persoonlijke gegevens. Hierdoor is het makkelijker om je Vodafone abonnement te beheren.

Wil je bij My Vodafone inloggen?

Inloggen bij de My Vodafone klantenzone kan via de Vodafone inlogpagina.

Bij Vodafone klant worden

Als je overtuigd bent van een Vodafone abonnement, kun je eenvoudig bij hen klant worden. Je hoeft hiervoor enkel naar de Vodafone website te gaan of langs te gaan bij een Vodafone winkel bij jou in de buurt. Kijk wel eerst de voorwaarden in je huidige contract na, zodat je weet of je kosteloos kunt overstappen of niet.

Bij het afsluiten van een Vodafone abonnement kan je aangeven dat je jouw huidige nummer wilt behouden. Vodafone zal dan zorgen dat de overstap voor jou geregeld wordt en dat je oude abonnement wordt opgezegd.

Sluit snel en eenvoudig online een contract af bij Vodafone
logo Vodafone

Wil je een abonnement afsluiten bij Vodafone? Sluit zelf snel en eenvoudig online een Vodafone abonnement af (Officiële Selectra-partner).

Vodafone abonnement afsluiten

Abonnement van Vodafone opzeggen

Ben je niet tevreden met je Vodafone abonnement en wil je het abonnement opzeggen? Als je overstapt naar een andere telecom provider en je wilt je huidige nummer behouden, hoef je niet zelf je abonnement bij Vodafone op te zeggen.

Als je aangeeft dat je wilt overstappen met nummerbehoud, zal je nieuwe provider je abonnement bij Vodafone opzeggen. Als je wilt overstappen zonder nummerbehoud, moet je zelf Vodafone opzeggen.

Zelf je abonnement van Vodafone opzeggen doe je via My Vodafone, door te bellen naar 0800 0094, bij een Vodafone winkel langs te gaan of door een brief naar Vodafone te sturen. Let hierbij wel eerst op de looptijd van je contract, om te voorkomen dat je de resterende maanden van je abonnement alsnog moet betalen.

Meer artikelen over Vodafone

Selectra heeft een affiliate partnership met deze entiteit. Wanneer je op deze link klikt, zul je doorverwezen worden naar de website van onze partner. Selectra krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Sluit een Vodafone abonnement af

Sluit een Vodafone abonnement af

Sluit snel en eenvoudig online een abonnement bij Vodafone af.