Lyca Mobile is een bekende telecomaanbieder die onderdeel uitmaakt van de Lyca Mobile Groep, die in veel landen wereldwijd actief is. Je kunt bij Lyca Mobile enkel terecht voor een prepaid kaart middels het afsluiten van bundels.

Ieder Lyca Mobile bundel

Bij Lyca Mobile sluit je geen abonnement af. Deze telecom provider maakt het via bundels met een looptijd van dertig dagen mogelijk om te bellen, sms'en en internetten. Na deze dertig dagen kun je zelf kiezen of je de bundel wilt verlengen of niet. Voor het afsluiten van een Lyca Mobile bundel kun je kiezen tussen twee type bundels:

  • Nationale bundels die onderling verschillen in de hoeveelheid data.
  • Internationale bundels die onderling verschillen in de hoeveelheid data, de hoeveelheid belminuten en naar welke landen je kunt bellen.

Daarnaast kun je ook een langdurige Lyca Mobile bundel afsluiten die drie, zes of twaalf maanden geldig is. Deze bundels verschillen onderling in de hoeveelheid data, waarbij het belangrijk is om in gedachten te houden dat je hier natuurlijk wel aan een soort abonnement vast zit, al is de looptijd wel korter dan bij een sim-only abonnement.

Is een sim-only abonnement of prepaid beter voor mij?

Het is aan te raden om voor jezelf goed na te gaan of sim-only of een prepaid kaart beter is. Als je veel belt, sms't of internet, is een abonnement over het algemeen de betere keuze. Als je slechts sporadisch belt, sms't of internet, kun je wellicht beter een prepaid kaart aanschaffen.

Lyca Mobile prepaid tarieven

Als je door je bundel heen bent, kun je toch nog bellen, sms'en en internetten. Hiervoor zul je gebruik maken van je tegoed.

Wees er van bewust dat dit over het algemeen duurder is als het aanschaffen van een bundel. Afhankelijk van je verbruik, kun je er dus wellicht beter voor kiezen om je bundel al eerder te verlengen.

Met Lyca Mobile contact opnemen

Bij vragen of problemen kun je de Lyca Mobile klantenservice op een aantal verschillende manieren bereiken. In het overzicht hieronder zijn de belangrijkste Lyca Mobile contactgegevens weergegeven.

Contactgegevens Lyca Mobile klantendienst
ContactmethodeGegevens
Lyca Mobile telefoonnummer met een Lyca Mobile nummer1200
Lyca Mobile telefoonnummer zonder een Lyca Mobile nummer & vanuit het buitenland+3120 754 3030

De klantenservice van Lyca Mobile is telefonisch bereikbaar van 9:30 tot 18:30 op maandag t/m zaterdag.

Buiten de openingsuren is het ook mogelijk om in te loggen in de online klantenzone of een bericht achter te laten in de chat op de website van Lyca Mobile.

Adres Lyca Mobile

Lyca Mobile heeft geen kantoor in Nederland. Wel beschikken ze over een postbus waar je al je briefverkeer gericht aan Lyca Mobile naartoe kunt sturen.

Lyca Mobile B.V.
Postbus 1360
2130 EL Hoofddorp

Inloggen bij de Lyca Mobile klantenzone en app

Alle klanten van Lyca Mobile hebben toegang tot de online klantenzone en applicatie van deze provider. De My Lyca Mobile klantenzone en app zijn gratis te gebruiken en bieden je inzicht in onder andere je verbruik, betalingen en je persoonlijke gegevens. Hierdoor is het makkelijker om je Lyca Mobile bundel te beheren.

Wil je bij My Lyca Mobile inloggen?

Inloggen bij de My Lyca Mobile klantenzone kan via de Lyca Mobile inlogpagina.

Bij Lyca Mobile klant worden

Als je overtuigd bent van een Lyca Mobile bundel, kun je eenvoudig bij hen klant worden. Je hoeft hiervoor enkel naar de Lyca Mobile website te gaan. Kijk wel eerst de voorwaarden in je huidige contract na, zodat je weet of je kosteloos kunt overstappen of niet.

Bij het afsluiten van Lyca Mobile kan je aangeven dat je jouw huidige nummer wilt behouden. Lyca Mobile zal dan zorgen dat de overstap voor jou geregeld wordt en dat je huidige abonnement voor je opgezegd wordt.

Bundel van Lyca Mobile opzeggen

Ben je niet tevreden met je Lyca Mobile bundel en wil je de bundel opzeggen? Als je overstapt naar een andere telecom provider en je wilt je huidige nummer behouden, hoef je niet zelf je abonnement bij Lyca Mobile op te zeggen. Als je aangeeft dat je wilt overstappen met nummerbehoud, zal je nieuwe provider je bundel bij Lyca Mobile opzeggen.

Wil je niet veranderen van telecom provider of overstappen met nummerbehoud? Je hoeft niet actief je Lycamobile bundel op te zeggen. Je kunt simpelweg je nummer niet meer herladen, waarna het nummer na een aantal maanden vervalt. Het is natuurlijk ook mogelijk om met de Lyca Mobile klantenservice contact op te nemen.

Meer artikelen over Lyca Mobile