Solcon is opgericht in 1996 en maakt sinds 2017 deel uit van KPN. Bij Solcon ligt de focus op het aanbieden van een veilig en betrouwbaar internetnetwerk, waarbij de diensten voornamelijk via glasvezelnetwerken aangeboden worden.

Solcon internet

Solcon biedt verschillende internetabonnementen aan. Deze abonnementen hebben standaard een looptijd van twaalf maanden. Daarnaast ontvang je bij ieder internetabonnement Solcon Veilig Online voor twee apparaten en een wachtwoordkluis, een gratis mailadres van Solcon en de modem in bruikleen.

Voor het afsluiten van een Solcon internetabonnement hoef je alleen een keuze te maken tussen de maximale internetsnelheid die je wilt ontvangen. Uit welke internetsnelheden je kunt kiezen, is ook afhankelijkheid van je adres. Niet alle abonnementen zullen namelijk op elk adres beschikbaar zijn.

Sluit snel en eenvoudig online een contract af bij Solcon
logo Solcon

Wil je een abonnement afsluiten bij Solcon? Sluit zelf snel en eenvoudig online een Solcon abonnement af (Officiële Selectra-partner).

Solcon abonnement afsluiten

Solcon alles-in-1

Het is ook mogelijk om je Solcon internetabonnement uit te bereiden met televisie en/of vaste telefonie. Bij een Solcon alles-in-1 abonnement kun je kiezen tussen verschillende internetabonnementen. Er wordt echter maar één televisie en vaste telefonie-abonnement aangeboden.

Bij Solcon televisie ontvang je een 4K tv-ontvanger. Bij het vaste telefoon abonnement kun je gratis bellen naar andere Solcon klanten. Als je naar andere nummers belt, betaal je per verbruikte belminuut.

Met Solcon contact opnemen

Bij vragen of problemen kun je de Solcon klantenservice op een aantal verschillende manieren bereiken. In het overzicht hieronder zijn de belangrijkste Solcon contactgegevens weergegeven.

Contactgegevens Solcon klantenservice
ContactmethodeGegevens
Solcon telefoonnummer particuliere klanten0800 003 22 22
Solcon telefoonnummer zakelijke klanten0800 003 25 25
Solcon telefoonnummer WhatsApp+31 6 39 44 04 00

De technische dienst van Solcon is telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 20:00 op maandag t/m vrijdag en van 9:00 - 17:30 op zaterdag. De verkoop- en administratiedienst van Solcon is telefonisch bereikbaar van 8:00 - 17:30 op maandag t/m vrijdag en van 9:00 - 17:30 op zaterdag.

Je kunt ook met de Solcon klantenservice contact opnemen via het online contactformulier of via Facebook, Twitter of LinkedIn. De openingsuren van de webdienst zijn van 8:00 - 20:00 op maandag t/m vrijdag en van 9:00 - 17:30 op zaterdag.

Adres Solcon

Het is ook mogelijk om bij Solcon langs te komen. Het bezoekersadres van de Solcon klantenservice bevindt zich in Dronten.

Solcon
Het Spaarne 11
8253 PE Dronten

Al het postverkeer gericht aan Solcon dien je naar een ander adres te sturen:

Solcon
Postbus 127
8250 AC Dronten

Moet je producten retour sturen aan Solcon? Je kunt alle toestellen naar het volgende retouradres sturen:

Solcon
Antwoordnummer 613
8250 VB Dronten

Inloggen bij de Solcon klantenzone en app

Alle klanten van Solcon hebben toegang tot de online klantenzone en applicatie van deze provider. De Solcon klantenzone en app zijn gratis te gebruiken en bieden je inzicht in onder andere je verbruik, betalingen en je persoonlijke gegevens. Hierdoor is het makkelijker om je Solcon abonnement te beheren.

Wil je bij Solcon inloggen?

Inloggen bij de Solcon klantenzone kan via de Solcon inlogpagina.

Bij Solcon klant worden

Als je overtuigd bent van een Solcon abonnement, kun je eenvoudig bij hen klant worden. Je hoeft hiervoor enkel naar de Solcon website te gaan. Kijk wel eerst de voorwaarden in je huidige contract na, zodat je weet of je kosteloos kunt overstappen of niet.

je kunt tijdens het bestelproces aangeven dat je gebruik wilt maken van de overstapservice. Wanneer je dit doet, zal Solcon je huidige abonnement voor je opzeggen. Sluit je een alles-in-1 abonnement af met vaste telefonie, dan kun je bovendien aangeven dat je jouw huidige nummer wilt behouden.

Sluit snel en eenvoudig online een contract af bij Solcon
logo Solcon

Wil je een abonnement afsluiten bij Solcon? Sluit zelf snel en eenvoudig online een Solcon abonnement af (Officiële Selectra-partner).

Solcon abonnement afsluiten

Abonnement van Solcon opzeggen

Ben je niet tevreden met je Solcon abonnement en wil je het abonnement opzeggen? Als je overstapt naar een andere telecom provider en je geeft aan dat je gebruik wilt maken van de overstapservice, zal je nieuwe provider je abonnement bij Solcon opzeggen.

Zelf je abonnement van Solcon opzeggen, doe je door telefonisch met Solcon contact op te nemen. Let hierbij wel eerst op de looptijd van je contract, om te voorkomen dat je de resterende maanden van je abonnement alsnog moet betalen.

Meer artikelen over Solcon

Selectra heeft een affiliate partnership met deze entiteit. Wanneer je op deze link klikt, zul je doorverwezen worden naar de website van onze partner. Selectra krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Sluit een Solcon abonnement af

Sluit een Solcon abonnement af

Sluit snel en eenvoudig online een abonnement bij Solcon af.