Sinds 2011 is hollandsnieuwe actief op de Nederlandse mobiele telefonie markt met zowel sim-only abonnementen en prepaid kaarten en maakt onderdeel uit van de Vodafone groep. Zij focussen zich op een eenvoudig aanbod met scherpe prijzen en een heldere communicatie.

hollandsnieuwe sim-only

Je kunt bij hollandsnieuwe tot op zekere hoogte zelf je sim-only abonnement samenstellen. Voor het afsluiten van een hollandsnieuwe sim-only abonnement dien jij namelijk te kiezen tussen:

  • de hoeveelheid data, belminuten en sms'en in je abonnement (1 MB staat gelijk aan 1 belminuut en aan 1 sms).
  • of je onbeperkt wilt kunnen bellen en sms'en.
  • de looptijd van je contract.

Het is bij hollandsnieuwe ook mogelijk om tegelijkertijd met het afsluiten van je sim-only abonnement en nieuwe telefoon te kopen. Je betaalt in dit geval maandelijks een bepaald bedrag voor je telefoon, waardoor je tijdens de looptijd van je contract je telefoon afbetaalt.

hollandsnieuwe prepaid

Als je liever niet aan een contract vast zit, kun je bij hollandsnieuwe ook een prepaid kaart aanschaffen. Je dient hierbij beltegoed aan te schaffen, waarna je kunt bellen, internetten en sms'en totdat je door je beltegoed heen bent. Op dit moment moet je de prepaid kaart herladen.

Is een sim-only abonnement of prepaid beter voor mij?

Het is aan te raden om voor jezelf goed na te gaan of sim-only of een prepaid kaart beter is. Als je veel belt, sms't of internet, is een abonnement over het algemeen de betere keuze. Als je slechts sporadisch belt, sms't of internet, kun je wellicht beter een prepaid kaart aanschaffen.

hollandsnieuwe kortingen

Je kunt bij hollandsnieuwe genieten van twee kortingen. Wanneer er iemand via jou bij hollandsnieuwe klant wordt, zullen jullie beiden 1 maand gratis krijgen in het sim-only abonnement. Je dient hiervoor je persoonlijke code uit de klantenzone met anderen te delen.

Als je momenteel al over een internetabonnement van Ziggo beschikt, zul je twee keer zoveel mobiel internet, belminuten en sms'en ontvangen bij je hollandsnieuwe sim-only abonnement. Bovendien kun je gratis een extra tv-pakket bij Ziggo activeren.

Met hollandsnieuwe contact opnemen

Bij vragen of problemen kun je de hollandsnieuwe klantenservice op een aantal verschillende manieren bereiken. In het overzicht hieronder zijn de belangrijkste hollandsnieuwe contactgegevens weergegeven.

Contactgegevens hollandsnieuwe klantendienst
ContactmethodeGegevens
hollandsnieuwe telefoonnummer met een hollandsnieuwe nummer1200
hollandsnieuwe telefoonnummer zonder een hollandsnieuwe nummer0900 0324

De klantenservice van hollandsnieuwe is telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 18:00 op maandag t/m vrijdag. Je kunt op werkdagen ook via Facebook met hollandsnieuwe contact opnemen van 9:00 tot 17:00 uur.

Buiten de openingsuren is het ook mogelijk om in te loggen in de online klantenzone en gebruik te maken van de chat op de website van hollandsnieuwe.

Adres hollandsnieuwe

hollandsnieuwe is gevestigd in Maastricht. Het adres van het hoofdkantoor is echter niet hetzelfde adres als waar je de post gericht aan hollandsnieuwe naartoe kunt sturen.

hollandsnieuwe
Postbus 1540
1300 BM Almere

Inloggen bij de hollandsnieuwe klantenzone en app

Alle klanten van hollandsnieuwe hebben toegang tot de online klantenzone en applicatie van deze provider. De Mijn hollandsnieuwe klantenzone en app zijn gratis te gebruiken en bieden je inzicht in onder andere je verbruik, betalingen en je persoonlijke gegevens. Hierdoor is het makkelijker om je hollandsnieuwe abonnement te beheren.

Wil je bij Mijn hollandsnieuwe inloggen?

Inloggen bij de Mijn hollandsnieuwe klantenzone kan via de hollandsnieuwe inlogpagina.

Bij hollandsnieuwe klant worden

Als je overtuigd bent van een hollandsnieuwe abonnement of prepaid kaart, kun je eenvoudig bij hen klant worden. Je hoeft hiervoor enkel naar de hollandsnieuwe website te gaan. Kijk wel eerst de voorwaarden in je huidige contract na, zodat je weet of je kosteloos kunt overstappen.

Bij het afsluiten van hollandsnieuwe kan je aangeven dat je jouw huidige nummer wilt behouden. hollandsnieuwe zal dan zorgen dat de overstap voor jou geregeld wordt en dat je huidige abonnement voor je opgezegd wordt.

Abonnement van hollandsnieuwe opzeggen

Ben je niet tevreden met je hollandsnieuwe abonnement en wil je het abonnement opzeggen? Als je overstapt naar een andere telecom provider en je wilt je huidige nummer behouden, zal je nieuwe provider je abonnement bij hollandsnieuwe opzeggen.

Wil je niet veranderen van telecom provider of overstappen met nummerbehoud? Zelf je hollandsnieuwe abonnement opzeggen doe je door met de hollandsnieuwe klantenservice contact op te nemen. Let hierbij wel eerst op de looptijd van je contract, om te voorkomen dat je de resterende maanden van je abonnement alsnog moet betalen.

Bekijk alle artikelen over Hollandsnieuwe