Caiway is een kleinere telecomaanbieder die onderdeel uitmaakt van de DELTA Fiber groep. Het is bij Caiway mogelijk om internet en mobiele telefonie abonnementen af te sluiten, maar je kunt bij hen ook terecht voor alles-in-1 pakketten.

De Caiway pakketten

Het is bij Caiway mogelijk verschillende soorten pakketten af te sluiten:

  • Internet en televisie: Je hebt de keuze tussen een aantal vooraf samengestelde pakketten.
  • Internet en mobiele telefonie: Je hebt de keuze tussen verschillende internet en sim-only abonnementen.
  • Internet, televisie en mobiele telefonie: Je combineert een internet en televisie pakket met een sim-only abonnement.

Wanneer je een Caiway internetabonnement of een van de Caiway pakketten combineert met een Caiway mobiel abonnement, zul je maandelijks € 5,00 korting ontvangen op je factuur.

Caiway internet

Voor een Caiway internetabonnement wordt er gebruik gemaakt van het glasvezelnetwerk van DELTA Fiber. Ongeacht het Caiway abonnement dat je afsluit, je zult een gratis modem ontvangen.

Er worden verschillende Caiway internet abonnementen aangeboden, waarbij jij enkel een keuze hoeft te maken op basis van de gewenste internetsnelheid. Ieder Caiway abonnement heeft een vaste looptijd van twaalf maanden.

Caiway mobiel

Het is bij Caiway ook mogelijk om een sim-only abonnement af te sluiten. Je hebt hierbij de keuze tussen verschillende Caiway abonnementen, waarbij je op basis van de hoeveelheid inbegrepen data, belminuten en sms'en kiest voor het abonnement dat het beste bij je past.

Bij een Caiway mobiel abonnement heb je een contract van 24 maanden. Na twee jaar zal je minder gaan betalen voor je abonnement.

Het is bij Caiway ook mogelijk om een telefoon aan te schaffen in combinatie met een mobiel abonnement. In dit geval zul je maandelijks een vast bedrag betalen voor het afbetalen van je telefoon. Hoeveel dit bedraagt, en hoeveel je dus al vooraf voor je telefoon betaalt, bepaal je zelf.

Met Caiway contact opnemen

Bij vragen of problemen kun je de Caiway klantenservice op een aantal verschillende manieren bereiken. In het overzicht hieronder zijn de belangrijkste Caiway contactgegevens weergegeven.

Contactgegevens Caiway klantenservice
ContactmethodeGegevens
Caiway telefoonnummer met een vaste telefoonaansluiting van Caiway1200
Caiway telefoonnummer zonder een vaste telefoonaansluiting van Caiway+0800 2249 111

De helpdesk van Caiway is telefonisch en per WhatsApp bereikbaar van 8:00 tot 21:00 op maandag t/m vrijdag en van 10:00 tot 16:00 in het weekend. De algemene klantendienst van Caiway is telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 21:00 op maandag t/m vrijdag en van 10:00 tot 16:00 op zaterdag.

Buiten de openingsuren is het ook mogelijk om in te loggen in de online klantenzone, een bericht achter te laten in de chat op de contactpagina of via de Facebookpagina van Caiway.

Adres Caiway

Caiway heeft een groot aantal servicepunten verspreid door Nederland waarbij je langs kunt gaan voor persoonlijk advies of voor andere vragen.

Het hoofdkantoor van Caiway bevindt zich in Schiedam. Informeer eerst bij de klantenservice of het mogelijk is om een afspraak te maken. Dit is tevens het adres voor al je briefverkeer gericht aan Caiway.

DELTA Fiber
Overschieseweg 203
3112 NB Schiedam

Er bevinden zich ook kantoren van DELTA Fiber in Vlissingen (Bedrijfsweg 1, 4387 PD Vlissingen) en Middelburg (Buitenruststraat 10, 4337 EH Middelburg). Wil je hier langs gaan, informeer dan eerst bij de klantenservice of dit mogelijk is.

Inloggen bij de Caiway klantenzone en app

Alle klanten van Caiway hebben toegang tot de online klantenzone en applicatie van deze provider. De Mijn Caiway klantenzone en app zijn gratis te gebruiken en bieden je inzicht in onder andere je verbruik, betalingen en je persoonlijke gegevens. Hierdoor is het makkelijker om je Caiway abonnement te beheren.

Wil je bij Mijn Caiway inloggen?

Inloggen bij de Mijn Caiway klantenzone kan via de Caiway inlogpagina.

Bij Caiway klant worden

Als je overtuigd bent van een Caiway abonnement, kun je eenvoudig bij hen klant worden. Je hoeft hiervoor enkel naar de Caiway website of bij een Caiway winkel langs te gaan. Kijk wel eerst de voorwaarden in je huidige contract na, zodat je weet of je kosteloos kunt overstappen of niet.

Bij het afsluiten van een Caiway internetabonnement of pakket kan je aangeven dat je van de overstapservice gebruik wilt maken. Hierbij zal Caiway ervoor zorgen dat je huidige contract opgezegd wordt. Bij Caiway sim-only kan je aangeven dat je jouw huidige nummer wilt behouden. Caiway zal ook dan de overstap regelen voor jou.

Abonnement van Caiway opzeggen

Ben je niet tevreden met je Caiway abonnement en wil je het abonnement opzeggen? Als je voor mobiele telefonie overstapt naar een andere telecom provider en je wilt je huidige nummer behouden, hoef je niet zelf je abonnement bij Caiway op te zeggen.

Als je aangeeft dat je wilt overstappen met nummerbehoud, zal je nieuwe provider je abonnement bij Caiway opzeggen. Als je wilt overstappen zonder nummerbehoud, moet je zelf Caiway opzeggen. Voor internet en pakketten kun je gebruik maken van de overstapservice van je nieuwe provider, die dan je Caiway abonnementen voor jou opzegt.

Zelf je abonnement van Caiway opzeggen doe je door telefonisch of via het opzegformulier met de Caiway klantenservice contact op te nemen. Let hierbij wel eerst op de looptijd van je contract, om te voorkomen dat je de resterende maanden van je abonnement alsnog moet betalen.

Bekijk alle artikelen over Caiway