Selectra background
Maaike Zahn

Maaike Zahn

Telecom expert

Maaike is de telecom expert van Selectra.nl en heeft ruime ervaring op de Nederlandse en internationale telecommarkt. Haar doel is om u te helpen met al uw vragen over telecom en alle abonnementen op de Nederlandse internet, televisie en mobiele markt inzichtelijk maken.

Over Maaike

Maaike is sinds 2024 actief in het reactieteam van Selectra, maar is al sinds 2021 actief in de internationale telecommarkt. Haar doel is om de Nederlandse telecommarkt, alle procedures, technologieën en termen voor iedere inwoner van Nederland toegankelijk en begrijpbaar te maken en om jou te helpen met het vinden van het beste abonnement of pack.

Haar missie bij Selectra

De missie van Maaike is om iedereen te helpen met de procedures en begrippen in de (Nederlandse) telecommarkt toegankelijk en eenvoudig te maken en alle providers en hun abonnementen inzichtelijk te maken. Het doel van Maaike is dat jij zelf eenvoudig de beste abonnementen en pakketten voor je persoonlijke situatie kiezen en daardoor kunt besparen op je telecomfacturen

Maaike schrijft artikelen over:

  • de verschillende procedures en technologieën in de Nederlandse en internationale telecommarkt;
  • alle telecom providers, hun contactgegevens en hun abonnementen;
  • het vinden van het beste abonnementen.

Advies van Maaike

Hoe kan ik op mijn telecomfactuur besparen?

Het vergelijken van alle abonnementen is het belangrijke als je wilt besparen op je telecomfacturen. De abonnementen verschillende namelijk veel van elkaar, zowel in prijs als in internetsnelheid, hoeveelheid mobiel internet, hoeveelheid televisie-zenders, etc.

Het is belangrijk om eerst voor jezelf op een rijtje te zetten wat je wensen en behoeften zijn. Denk hierbij aan welke diensten je wilt afsluiten, welke internetsnelheid je nodig hebt, hoeveel mobiel internet je nodig hebt en welke televisie zenders je wilt ontvangen. Vervolgens kun je aan de hand van deze punten een abonnement of pack vinden die hier perfect op aansluit.

Het regelmatig vergelijken van abonnementen is sterk aan te raden, aangezien de abonnementen met diens voorwaarden en prijzen regelmatig veranderen. De kans bestaat dus dat er beter en/of goedkoper abonnement voor jou beschikbaar is. Dit kan bij dezelfde telecom provider zijn, maar ook bij een andere.

Het regelmatig vergelijken van abonnementen is sterk aan te raden, aangezien de abonnementen met diens voorwaarden en prijzen regelmatig veranderen. De kans bestaat dus dat er beter en / of goedkoper abonnement voor jou beschikbaar is. Dit kan bij dezelfde telecom provider zijn, maar ook bij een andere.

Maaike Zahn

Maaike schrijft ook artikelen voor callmepower.be en killmybill.be.

Het redactieteam van Selectra

Sebastian Matthijsen

Sebastian Matthijsen
Energie-expert
   

Melissa Vermeulen

Melissa Vermeulen
Energie-expert