Vandebron levert groene stroom en duurzaam aardgas in heel Nederland. Het gaat om 100% lokaal opgewekte groene elektriciteit uit Nederland. Je hebt voor stroom de keuze uit zonnestroom, windstroom en voor aardgas uit diverse bio-energiebronnen.

Aanbod en Vandebron tarieven

Bij energieleverancier Vandebron heb je de keuze uit vier verschillende tarieven: twee vaste contracten, één variabel contract en één dynamisch contract. Hierbij verschillen de looptijden. Bij alle contracten van Vandebron ontvang je 100% groene stroom opgewekt in Nederland. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

In het overzicht hieronder zijn de actuele Vandebron tarieven met elkaar vergeleken.

Overzicht actuele Vandebron tarieven
ContractLooptijdVrij opzegbaar?Groene stroom?CO2-gecompenseerd gas?
Vandebron VariabelOnbepaalde duur✔️✔️✔️
Vandebron Vast 1 jaar1 jaar✔️✔️
Vandebron Vast 3 jaar3 jaar✔️✔️
Vandebron DynamischOnbepaalde duur✔️✔️✔️

logo vandebron
logo vandebron

Word nu klant bij Vandebron (Officiële Selectra-partner)

Bereken je maandelijkse prijs voor gas en/of stroom bij Vandebron.

Aanvullende diensten Vandebron

Naast het leveren van gas en stroom, biedt Vandebron ook een aantal energiebesparende oplossingen aan. Zo kun je onder andere via Vandebron zonnepanelen op je dak laten plaatsen of je woning laten isoleren.

Daarnaast biedt Vandebron ook een aantal oplossingen aan voor elektrisch rijden, waaronder:

  • Vandebron laadpas: laadpas voor elektrische en hybride auto’s in Nederland en Europa.
  • Vandebron laadpaal: een laadpaal van Vandebron die kan communiceren met de applicatie, onder andere voor een overzicht van je laadsessies.
  • Vandebron elektrisch rijden applicatie: een applicatie met een overzicht van de beschikbare laadpunten in de buurt en een voorspeller van de hoeveelheid groene stroom op het net.

Hoe klantenservice Vandebron contacteren?

De klantenservice van Vandebron is op een aantal verschillende manieren te bereiken. In het overzicht hieronder zijn de belangrijkste contactgegevens van de Vandebron klantenservice weergegeven.

Contactgegevens Vandebron klantenservice
ContactmethodeGegevens
Vandebron telefoonnummer0880 444 555
Vandebron e-mailadres[email protected]

De telefonische klantenservice van Vandebron is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Voor minder urgente vragen is het aan te raden om de klantenservice per e-mail te contacteren.

logo vandebron
logo vandebron

Word nu klant bij Vandebron (Officiële Selectra-partner)

Bereken je maandelijkse prijs voor gas en/of stroom bij Vandebron.

Adres Vandebron Nederland

Het kantoor van Vandebron is te vinden in Amsterdam. Dit is tevens het adres voor al je briefverkeer gericht aan deze leverancier. Neem altijd eerst met de klantenservice of een medewerker contact op voordat je het kantoor bezoekt.

Vandebron
Grote Bickersstraat 2
1013 KS, Amsterdam

Mijn Vandebron klantenzone

Vandebron heeft, net zoals de meeste energieleveranciers, een online klantenzone waarin het mogelijk is om een aantal zaken betreffende je energiecontract te regelen. In deze Vandebron klantenzone kun je onder andere je energierekeningen en verbruik inzien.

Daarnaast kunnen gebruikers van het dynamisch energietarief hier ook de actuele prijzen opvragen en eigenaren van een elektrische auto en een Vandebron laadpaal hebben inzicht in hun laadsessies.

Vandebron inloggen

Inloggen bij Mijn Vandebron? Ga naar de Mijn Vandebron inlogpagina.

Vandebron klant worden: hoe werkt het?

Ben je overtuigd door het aanbod van Vandebron en kun je besparen door over te stappen? Sluit dan een energiecontract af bij deze energieleverancier! Om over te stappen zal je enkel een nieuw energiecontract op de website van Vandebron moeten afsluiten. Vervolgens zal Vandebron contact opnemen met je oude leverancier om het contract op te zeggen. Hier hoef je zelf geen actie voor te ondernemen.

Let wel op dat als je een contract met een bepaalde looptijd hebt afgesloten, bijvoorbeeld één of drie jaar, Vandebron een opzegvergoeding in rekening brengt als de looptijd nog niet is verstreken. Bij het variabele en dynamische energiecontract kun je vrij overstappen.

logo vandebron
logo vandebron

Word nu klant bij Vandebron (Officiële Selectra-partner)

Bereken je maandelijkse prijs voor gas en/of stroom bij Vandebron.

Contract Vandebron opzeggen: wanneer en hoe?

Het opzeggen van je contract bij Vandebron is in de meeste gevallen niet nodig. Als je gaat overstappen zal je nieuwe leverancier de opzegging automatisch regelen en bij een verhuizing is het mogelijk om je energiecontract mee te nemen naar je nieuwe woning. Er zijn echter drie gevallen waarin je het Vandebron contract moet opzeggen:

  1. bij een verhuizing naar het buitenland of een regio waar Vandebron niet actief is;
  2. als je gaat samenwonen met iemand die al een energiecontract is of verhuist naar een woning waar een gezamenlijk energiecontract is afgesloten, zoals een studentenhuis of bejaardentehuis.
  3. bij een overlijden.

Nieuw energiecontract afsluiten?

Energiecontracten vergelijken doe je met Selectra.

Opzegboete Vandebron

Bij een energie overstap zal je rekening moeten houden met de looptijd van je huidige contract. Als deze namelijk nog niet verstreken is, zal je een opzegboete moeten betalen. In de tabel hieronder zijn de actuele Vandebron opzegvergoedingen weergegeven.

Opzegboetes Vandebron
LooptijdOpzegboete per energiegroep
Tot 18 maanden€50
18 - 24 maanden€75
24 - 30 maanden€100
Meer dan 30 maanden€125

Meer artikelen over Vandebron