vraagteken
vraagteken_mobile

Gratis advies over energiezaken

Bel Selectra voor advies over energiecontracten of om over te stappen. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

Advertentie - Selectra
vraagteken
vraagteken_mobile

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit

Selectra belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

Advertentie - Selectra 

Tibber is een vernieuwende energieleverancier die zich internationaal richt op het aanbieden van een dynamisch energiecontract in combinatie met hun applicatie. Daarnaast bieden ze ook een apparaat aan dat je kunt aansluiten op je energiemeter voor het direct opvolgen van je verbruik.

Aanbod en tarieven Tibber

De Tibber tarieven zijn eenvoudig te begrijpen, deze leverancier focust namelijk volledig op het dynamische energiecontract. Dit is een contract met een looptijd van onbepaalde duur, waarbij je standaard groene stroom ontvangt. Voor aardgas is er een variabel contract beschikbaar.

Naast het dynamische contract, biedt Tibber ook het verplichte modelcontract aan. Dit is een variabel contract met een looptijd van onbepaalde duur.

Goed om te weten. Tibber geeft aan geen winst te maken op de prijzen per kWh. Ze rekenen de gas- en elektriciteitsprijs aan die gelden op de energiebeurzen, zonder dat hier een winstmarge aan toe wordt gevoegd. Voor het contract betaal je aan Tibber €3,99 per maand.

Bekijk de Tibber tarieven voor een overzicht van de actuele prijzen.

Wat is de Tibber Pulse?

De Tibber Pulse is een apparaat dat je op je energiemeter plaatst om real-time je energieverbruik op te volgen. De Pulse is als het ware een energiemeter die gekoppeld is aan je energiemeter. De Pulse is verbonden met het internet, waardoor je in de applicatie van Tibber exact alle gegevens kunt ophalen waar je ook bent. Daarnaast ondersteunt de Tibber Pulse ook load balancing zodat de stoppen nooit zullen doorslaan als je een elektrische auto oplaadt.

De Tibber Pulse is beschikbaar voor klanten en niet-klanten, waarbij de prijs voor een Tibber klant net iets lager ligt.

Klantenservice Tibber contacteren

De klantenservice van Tibber is te bereiken op een aantal verschillende manieren. In het overzicht hieronder zijn de belangrijkste contactgegevens van de Tibber klantenservice weergegeven.

Contactgegevens Tibber Nederland
ContactmethodeGegevens
Tibber telefoonnummer+31 20 809 8888
Tibber e-mailadres[email protected]

De klantenservice van Tibber telefonisch te bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Voor minder urgente vragen is het aan te raden om gebruik te maken van het bovenstaande e-mailadres.

Niet de contactgegevens gevonden die je zocht? Bekijk de Tibber contactpagina voor een uitgebreid overzicht.

spaarvarken

Meer informatie over de huidige gas- en stroomtarieven

Bel Selectra voor energie-advies en hulp bij het afsluiten van een nieuw energiecontract (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

Advertentie - Selectra
spaarvarken
spaarvarken

Ontvang advies om te besparen op je energiefactuur

Selectra belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

Advertentie - Selectra 

Adres Tibber kantoor

Het kantoor van Tibber is te vinden in Amsterdam op het onderstaande adres.

Tibber Netherlands BV
Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

Mijn Tibber klantenzone

Tibber biedt een online klantenzone aan, genaamd Mijn Tibber. In de klantenzone, die overigens ook te downloaden is als applicatie, is het mogelijk om je exacte energieverbruik op te volgen, rekeningen in te zien en gegevens aan te passen.

Bovendien is de applicatie vooral handig voor klanten met het dynamische energietarief, aangezien hier de uurprijzen per dag terug te vinden zijn. Ook kun je meerdere apparaten en producten aansturen, zoals je verwarming en laadpaal van een elektrische auto.

De Tibber applicatie en klantenzone zijn gratis te gebruiken voor alle klanten van deze energieleverancier.

Mijn Tibber inloggen

Inloggen bij Mijn Tibber? Ga naar de Mijn Tibber inlogpagina.

Overstappen naar Tibber: hoe werkt het?

Ben je overtuigd door het aanbod van Tibber en ben je er klaar voor om een dynamisch energiecontract af te sluiten? In Nederland kan je altijd veranderen van energieleverancier, maar let wel op dat als je overstapt vóór het einde van de looptijd van je energiecontract, je mogelijk een opzegvergoeding moet betalen. Als je een energiecontract met een looptijd van onbepaalde duur hebt afgesloten is overstappen gratis.

Om een Tibber klant te worden zal je op de website van deze leverancier al je gegevens moeten invullen, waaronder je jaarlijkse energieverbruik en persoonsgegevens. Vervolgens ontvang je een voorstel en kun je een contract aangaan. Zodra alles is bevestigd, zal Tibber contact opnemen met je oude energieleverancier voor het opzeggen van je contract.

vraagteken
vraagteken_mobile

Gratis advies over energiezaken

Bel Selectra voor advies over energiecontracten of om over te stappen. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

Advertentie - Selectra
vraagteken
vraagteken_mobile

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit

Selectra belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

Advertentie - Selectra 

Contract Tibber opzeggen: hoe en wanneer?

Tibber biedt op dit moment enkel energiecontracten aan met een looptijd van onbepaalde duur. Dit betekent dat je op elk moment het contract kunt opzeggen zonder dat hier een opzegvergoeding voor in rekening wordt gebracht.

Let op! Je Tibber contract opzeggen is in de meeste gevallen niet nodig. Bij een verhuizing is het mogelijk om je contract mee te nemen naar je nieuwe adres en als je overstapt zal de opzegging automatisch verlopen.

De drie gevallen waarin je een contract bij Tibber moet opzeggen zijn:

  1. Bij een overlijden.
  2. Bij een verhuizing naar het buitenland of regio waar Tibber (nog) niet actief is.
  3. Als je gaat samenwonen met iemand die al een energiecontract heeft.

Om je contract bij Tibber op te zeggen neem je contact op met de klantenservice via de hierboven getoonde contacgegevens.

Op zoek naar een nieuw energiecontract?

Energie vergelijken doe je met Selectra.

Meer artikelen over Tibber