vraagteken
vraagteken_mobile

Gratis advies over energiezaken

Bel Selectra voor advies over energiecontracten of om over te stappen. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

Advertentie - Selectra
vraagteken
vraagteken_mobile

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit

Selectra belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

Advertentie - Selectra 

Mega Energie is een van oorsprong Belgische energieleverancier die internationaal wil uitbreiden met een aanbod van aantrekkelijke tarieven. Het bedrijf levert standaard groene stroom aan al haar klanten tegen de beste prijs. Dit doet Mega door zich volledig te richten op de levering van energie en zo veel mogelijk te automatiseren.

Aanbod en tarieven Mega Energie Nederland

Bij Mega Energie kun je in deze maand kiezen uit drie vaste tarieven. Bij alle contracten van Mega ontvang je standaard groene stroom, zonder dat je hier extra voor moet betalen.

In het overzicht hieronder zijn de actuele Mega tarieven en voorwaarden weergegeven. De prijzen van de vaste contracten veranderen gedurende de looptijd van het contract niet.

Overzicht tarieven Mega Energie
ContractLooptijdGroene stroom?Vrij opzegbaar?
Mega Energie Vast 1 jaar1 jaar✔️
Mega Energie Vast 2 jaar2 jaar✔️
Mega Energie Vast 3 jaar3 jaar✔️

 

Op zoek naar een nieuw energiecontract?

Energie vergelijken doe je met Selectra.

Contactgegevens Mega Energie klantenservice

De klantenservice van Mega is op een aantal verschillende manieren te bereiken. In het overzicht hieronder zijn de belangrijkste contactgegevens van de Mega klantenservice in Nederland weergegeven.

Contactgegevens Mega Energie Nederland
ContactmethodeGegevens
Mega Energie telefoonnummer010 - 88 000 88
Mega Energie e-mailadres[email protected]

De telefonische klantenservice van Mega is op werkdagen te bereiken van 10:00 tot 16:00 uur. Buiten de openingstijden of voor minder urgente vragen is het aan te raden om gebruik te maken van het hierboven getoonde e-mailadres.

Mega Energie Rotterdam adres

Het Nederlandse kantoor van Mega Energie is te vinden in Rotterdam op het onderstaande adres.

Mega Energie BV
Veerhaven 7
3016 CJ Rotterdam

Mijn Mega online klantenzone

Energieleverancier Mega biedt voor al haar klanten een online klantenzone aan. In deze online klantenzone is het mogelijk om een aantal zaken betreffende je energiecontract gemakkelijk online te beheren. Zo kun je onder andere persoonlijke gegevens inzien, rekeningen opvragen en je voorschot aanpassen.

De Mijn Mega klantenzone is gratis beschikbaar voor alle klanten van deze leverancier. Er is geen applicatie beschikbaar voor op je smartphone.

Mijn Mega inloggen

Inloggen bij Mijn Mega? Ga naar de Mijn Mega inlogpagina.

Mega Energie klant worden: hoe stap je over?

Ben je overtuigd door het aanbod van Mega Energie? Weet dat je in Nederland altijd kunt veranderen van energieleverancier. Het kan echter wel zijn dat als je overstapt vóór het einde van je energiecontract je een opzegvergoeding moet betalen. Bij contracten met een looptijd van onbepaalde duur kun je altijd overstappen, mits je de opzegperiode in de algemene voorwaarden respecteert. Het is ook mogelijk om de Mega review te lezen voor meer informatie over deze energieleverancier.

Overstappen naar Mega is erg gemakkelijk en doe je al binnen een paar minuten. Op de website van Mega dien je al je persoonlijke gegevens en gas- en/of elektriciteitsverbruik in te vullen, waarna je een type contract kunt kiezen en een voorstel zult ontvangen. Na het accepteren van dit voorstel zal de energie overstap in gang worden gezet. Mega zal automatisch contact opnemen met je oude energieleverancier voor het stopzetten van je contract.

Contract Mega Energie opzeggen

Ben je niet tevreden met je huidige contract bij Mega, kun je meer besparen bij een andere energieleverancier of ga je verhuizen? In deze gevallen is het niet nodig om je contract bij Mega op te zeggen. Bij een overstap zal je opzegging automatisch verlopen via je nieuwe energieleverancier en bij een verhuizing kun je je huidige energiecontract gewoon meenemen naar je nieuwe adres.

Er zijn echter drie gevallen waarin je het contract van Mega wel moet opzeggen:

  1. Bij een overlijden;
  2. Als je gaat verhuizen naar het buitenland of regio waar Mega (nog) niet actief is;
  3. Als je gaat samenwonen met iemand die al een energiecontract heeft.

Om een contract bij Mega op te zeggen, contacteer je de klantenservice via het hierboven getoonde e-mailadres.

Opzegboete Mega bij vroegtijdige opzegging

Zeg je een vast energiecontract vroegtijdig op? Dan is de kans groot dat je een opzegboete moet betalen. De hoogte van het bedrag ligt aan het aantal maanden dat je energiecontract nog loopt. Alle energieleveranciers in Nederland, inclusief Mega kijkt naar de energieprijs die je betaalt en berekent aan de hand hiervan hoeveel verlies ze maken als je je contract opzegt. Op basis van deze berekening ontvang je vervolgens een opzegboete.

Meer artikelen over Mega Energie